23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyhet! OnRobots nya gripper är IP67-klassad

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Snabb och enkel att installera. OnRobots 2FG7 har en kontrollerbar gripstyrka även i trånga utrymme. Den kräver ingen tryckluft och är därmed renare, tystare och billigare i drift. OnRobots robotgripare är enkla att programmera.

Nu är 2FG7 släppt! På Torsdagen 12 November släppte OnRobot den nya elektriska parallellgriparen 2FG7. Robotgriparen 2FG7 är ett mycket bra alternativ för industrier som läkemedel och känslig elektronik. Den är snabb och enkel att installera. OnRobots 2FG7 har en kontrollerbar gripstyrka även i trånga utrymme. Den kräver ingen tryckluft och är därmed renare, tystare och billigare i drift. OnRobots robotgripare är enkla att programmera.

För OnRobots 2FG7 gripare krävs ingen kundanpassning eller ytterligare komponenter. Det medför inte heller några långa förseningar på grund av konstruktion och tester. Även riskbedömningar kan påskyndas eftersom OnRobots 2FG7 gripare uppfyller de nya TS15066 säkerhetsrekommendationerna.

OnRobots 2FG7 är en mycket prisvärd och intelligent robotgripare med greppdetektering som passar utmärkt för trånga utrymmen, tuffa arbetsstycken och tighta budgetar. OnRobot har gjort det enkelt för en tillverkare att snabbt kunna arbeta med out-of-the-box-distribution på vanligast förekommande corobots och lättindustrirobotar.

2FG7 griparen är IP67-klassad för tuffa miljöer och ISO-klass 5-certifierad för användning i renrum.

För miljöer med hög mix och låg volym kan OnRobots 2FG7 gripare enkelt anpassas med nya fingertoppar och enkelt flyttas till nya applikationer eller processer

Återförsäljare
SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.078