23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så möter Monitor pandemin

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

Monitors strategi under pandemin har varit, och är fortfarande, att investera – i kompetens, i utveckling och i marknadsföring.

I historieböckerna kan vi läsa om hur spanska sjukan härjade i världen under åren 1918–1920. Antalet döda är osäkert men uppskattas till mellan 50 och 100 miljoner. Hundra år senare slår covid-19 till och denna pandemi, i likhet med spanska sjukan, drabbar hela världen. Förutom stort humanitärt lidande har pandemin hittills orsakat enorma ekonomiska konsekvenser för företag, organisationer och länder.

Monitors strategi under pandemin har varit, och är fortfarande, att investera – i kompetens, i utveckling och i marknadsföring. Vi har anställt utvecklare, utbildare och supportpersonal, samt personal till vår marknadsavdelning. Allt detta för att kunna ge våra användare ännu bättre service och kunna tillgodose deras önskemål om funktionalitet i större utsträckning.

Konceptet med MONITOR Academy har blivit ett mycket uppskattat sätt att utbilda våra användare. Det sker dessutom digitalt vilket minimerar risken för smitta. Vi har även stärkt vårt engagemang i Norge genom att starta ett bolag där och påbörjat bygget av en stark organisation. Just nu har fyra personer anställts i Norge.

Och det är inte bara Monitor som väljer att investera i den rådande situationen. Signalerna från marknaden har under våren och sommaren varit tydliga – många tillverkande företag investerar i bättre och mer kostnadseffektiva ERP-system, och många av dem väljer MONITOR. Det syns i vår orderingång som under årets tio första månader ligger 21 procent över förra året och då är det viktigt att understryka att 2019 var ett rekordår sedan starten av Monitor 1974.

Att investera i kompetens, maskiner och digitalisering kommer att vara ett framgångskoncept både för oss och andra. Då kan vi gå stärkta ur pandemikrisen. Det kanske man kan läsa om i historieböckerna år 2120.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Tipsa en kollega

0.046