23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hänga upp eller rama in dina posters

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du har köpt posters och vill få upp dem på väggen så har du lite olika sätt att göra det på. Du kan fästa dina posters på olika sätt eller rama in dem.

Sedan kan du hänga dem på väggen på det vis du föredrar, en och en eller många samlade. Här kommer ett par tips kring hur du kan gå tillväga.

Självhäftande powerstrips
Ett bra val för att hänga upp posters är att använda sig av dubbelsidiga powerstrips. Det är klibbiga remsor som gör att du kan fästa dina posters på väggen, dörren, garderoben med mera. De lämnar dessutom inga fläckar eller rester, så du behöver inte oroa dig över att förstöra väggen. Remsorna är kraftfulla och klarar av att ha upp till 1 kilo på sig.

Vägghängare i plast
Det finns även smarta vägghängare i plast att använda för att hänga upp posters med. Då är det som en skena upptill och en skena nertill som gör att din poster hänger platt och kan hängas upp på väggen på ett enkelt sätt.

Ramar i plexiglas
Du kan köpa ramar med plexiglas för dina posters. Då är det ofta en metallram med en tunn plexiglasskiva som skyddar postern på bra sätt. Det blir då som en form av tavla, som är mycket hållbar och enkel att hänga upp.

Vanliga ramar
Det finns även vanliga ramar du kan köpa till dina posters, så att de ser ut som en tavla. Det finns ramar i en mängd olika material och färger du kan välja mellan. Sedan finns det även ramar med glas om du föredrar det.

Hur ska du hänga dina posters?
Oavsett upphängningsmetod så kan du hänga upp dem på olika sätt på din vägg. Antingen att ha en enda stor poster på den stora väggen, eller många små på den lilla väggen. Ett populärt sätt att ha både tavlor och posters på är att gruppera dem på olika sätt på väggen. Du kan testa hur det ska se ut först, genom att lägga dem på golvet. Det gör det enklare att arrangera om dem så att det blir snyggt. Se till att du använder rätt verktyg när du sedan ska sätta upp dem. En bra hammare och spik är ett måste. Har du betongväggar kan du behöva så kallade betongkrokar. Se till att mäta så att du rätt avstånd mellan dina tavlor och posters.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Tipsa en kollega

0.063