23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T:s support upprätthåller driftsäkerheten på distans

Att hålla maskinparken igång med minimala avbrott är alltid viktigt. Men hur säkerställer du en hög maskintillgänglighet när restriktioner för resor och besök gör det svårare för en servicetekniker att komma till platsen?

Är dina maskiner fjärranslutna till AP&T kan eventuella driftstörningar ofta förebyggas eller åtgärdas på distans.

– Många av de maskiner vi levererat genom åren är förberedda för fjärrdiagnostik, även om kunden i dagsläget inte utnyttjar möjligheten. Är maskinen uppkopplad kan vi i många fall se vilka slitdelar som står närmast i tur att byta ut. Och skulle en driftstörning inträffa kan vi snabbt söka reda på felet och antingen åtgärda det direkt, eller hjälpa kundens personal att göra det, säger Mats Kinnby, chef för Global Technical Support på AP&T.

Hur vet man då om man har en maskin som är förberedd för fjärranslutning?

– Det är bara att kontakta oss så gör vi en funktionstest. Är maskinen förberedd för fjärranslutning kan vi kontrollera status och verifiera att uppkopplingen fungerar som den ska.

Nästa steg är att teckna ett tillgänglighetsavtal med AP&T.

– Med ett supportavtal har du alltid tillgång till våra tekniska experter som hjälper dig på distans. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skapa trygghet i produktionen, inte minst i dessa tider, säger Mats Kinnby.

Kontakta gärna din ordinarie kontaktperson på AP&T för mer information om vår tekniska support, vårt erbjudande inom fjärrdiagnostik och våra tillgänglighetsavtal. Du kan också läsa mer på vår hemsida.

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.047