23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stort urval av O-ringar hos Carsten Holm A/S

Urvalet av O-ringar växer ständigt hos Carsten Holm A/S, och i dag har vi över 33 000 olika dimensioner. Under perioden 2017 till 2020 har antalet O-ringar ökat med inte mindre än 2 535 nya varianter.

Av Karina Davids - Kd marketing support 

O-ringar i både standard- och specialutförande
De 2 535 nya varianterna utgör en omfattande ökning i både standard- och specialsortimentet. Om en kund behöver O-ringar som inte finns som standard- eller lagerartiklar, måttillverkas de i vår egen produktion i Ringe på Fyn. På så sätt säkerställer vi snabb leveranstid, vilket våra kunder uppskattar mycket.

Expansionen har skett gradvis för att möta efterfrågan på fler dimensioner och den har lett till att vi idag har O-ringar i över 33 000 olika dimensioner.

Många typer av material
Carsten Holm A/S säljer och tillverkar både standard- och special-O-ringar i många olika dimensioner, material och färger, vilket gör det möjligt att matcha en O-ring till varje enskild uppgift. Våra materialleverantörer är noggrant utvalda för att vi ska vara säkra på att alltid få den rätta, höga kvaliteten. Vi levererar bland annat O-ringar som lämpar sig för livsmedel i Viton, silikon, nitril och etylen-propylengummi. Sådana typer av O-ringar användes främst inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, där certifiering enligt FDA och EC1935/2004 är ett krav. Vi tillverkar och levererar också O-ringar i specialgummi som tagits fram för att klara mer extrema temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager så 98 % av alla beställningar levereras till kunden dagen efter. Kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 och få hjälp direkt. Det finns också mer information på vår webbplats, där du bland annat kan ladda ned vår katalog med O-ringar.

Om Carsten Holm A/S

  •  Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.
  • Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.
  • Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.
Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Tipsa en kollega

0.031