23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KUKA Nordics Virtuella robotmässor v38

| Medlemsnyhet | Företag KUKA Nordic AB

KUKA bjuder på nyheter och framtidsspaning på ny mötesplats.

– Traditionella mötesformer som vårt årliga partnerevent, konferenser och mässor går inte att genomföra i nuläget, istället öppnar vi upp för nya mötesformer som ger fler möjlighet att delta, säger Peter Ljungberg,
Global Key Account Manager Automotive på KUKA Nordic.

KUKA Nordics virtuella robotmässa äger rum 15 och 16 september och vänder sig till fordonsindustrin respektive generella industrin. Den virtuella mötesplatsen kommer att äga rum i realtid och vara en blandning av produktdemonstrationer, liverum/montrar för att interagera med hela KUKA Nordics team och olika samarbetspartner samt personliga möten för att diskutera lösningar och affärsmöjligheter.

Ta en rundtur genom KUKA:s virtuella mässa och rör dig fritt mellan våra liverum och möt vår personal och andra deltagare. Lyssna på presentationer och hitta information om nya produkter och lösningar. Vi kommer att presentera intressanta nyheter båda dagarna, säger Joacim Lorentsson, Sales Manager Nordic & Baltic.

– I vår virtuella värld får deltagarna ta del av olika upplevelser, bland annat en framtidsspaning för fordonsindustrin, kommande produkter, mobila plattformar och simulering, säger Peter Ljungberg.

Anmäl er på  https://www.kuka.com/sv-se/press/event/2020/09/kuka-nordic-virtual-fair

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KUKA Nordic AB

A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Tipsa en kollega

0.063