23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utsug för olja och emulsionsdimma

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Genom att välja ett utsug från ULT är det enkelt att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. ULTs utsug är mobila och finns för flera olika sorters arbetsmiljöer och partiklar.

Skydda arbetsplatsen 
Genom att välja ett utsug från ULT är det enkelt att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. ULTs utsug är mobila och finns för flera olika sorters arbetsmiljöer och partiklar.

Filtersystem med trestegsfiltrering
ULTs utsug har ett filtersystem med tre filter som renar luften, det vill säga att den kontaminerade luften sugs in i utsugsenheten och kommer till ett förfilter, sedan går luften vidare till ett partikelfilter som är särskilt anpassat för att fånga upp partiklar i storleken på det ämne som finns på arbetsplatsen (detta går vi noga i genom vid val av utsug). Därefter går luften vidare till ett kraftigt aktivkolfilter och luften som sedan kommer tillbaka till lokalen är renad till 99.9995%. 

Ingen värmeförlust 
Genom att välja ett utsug från ULT som filtrerar den kontaminerade luften behålls värmen i lokalen eftersom den inte sugs ut i en större ventilation som sedan blåser ut luften utomhus. Beakta även att kontaminerad luft som transporteras i ett ventilationssystem kan läcka ut till andra rum på vägen ut.  

ULTs utsug är enkla att installera, ansluta och använda
Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att välja rätt storlek på utsug för rätt partiklar så att det är väl anpassat för arbetsplatsen. Därefter tittar vi på om det behövs en flexibel slanganslutning för direktanslutning till en maskin eller om det skall vara utsugsarm med munstycke som skall fästas på ett bordet eller på en vägg. 

Vi önskar kontakt för ett offertförslag till vår arbetsplats

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

farligt damm\nfarlig arbetsplats\nfarlig arbetsmiljö\ncancerogen\ncancer \ndamm\nolja\nandas in\nastma

Tipsa en kollega

0.094