23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Heta nyheter från Ceetec

| Medlemsnyhet | Företag Ceetec A/S

Med konstant fokus på utveckling och innovation har vi nyligen utvecklat ett banbrytande ugnskoncept, som gör det möjligt att erbjuda kompletta lacklinjer från en och samma leverantör

Ända sedan 1970 har Ceetec utvecklat, tillverkat och levererat målings- och profilvalsmaskiner i världsklass. De kompletta lösningarna för trä- och metallindustrin utmärks av hög kvalitet, lätthanterlighed, flexbibilitet och snabb installation.

Ceetec är ett starkt specialiserat nischföretag med solid kunskap inom branschen. Våra kunder sträcker sig från det lilla måleriföretaget eller snickeriet till stora internationella bolag.

Ugnslösningarna, liksom målingsmaskinerna, byggs med sikte på ett "plug and play"-modulkoncept, vilket betyder att kunderna kan använda moduler för att konstruera sin egen optimala ugnslösning. 

Dessutom har installationstiden minskats till ett minimum, eftersom allt levereras förmonterat och testat från fabriken i Nr. Åby på Fyn, Danmark.

Ugnsproduktserien innehåller torkugnar i form av tunnel-, tvär- eller flernivåugnar för att kunna erbjuda en lösning som passar för de flesta produktionsbehov.

Se video från Sydlack, Malmö för inspiration eller book demonstration - ring på +45 64 42 14 73

Medlemsnyhet

Företag
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Kataloger mm.

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.094