23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Häng med på studiebesök till Life City den 3 september!

Stålnätverket besöker den 3 september Atrium Ljungbergs projekt Life City med 40 000 kvm BTA som byggs ovanför E4:an i Hagastaden i Stockholm.

Stålnätverket besöker den 3 september Atrium Ljungbergs projekt Life City med 40 000 kvm BTA som byggs ovanför E4:an i Hagastaden i Stockholm. Atrium Ljungberg, Byggnadstekniska byrån och Nordec kommer att beskriva det speciella projektet och stålkonstruktionen som överbryggar en av Sveriges mest trafikerade leder. Läs en artikel om projektet här på tidningen Stålbyggnads webbplats.

Efter studiebesöket bjuds på en enklare middag på restaurang i närheten av studiebesöket för alla som är hungriga och har lust att stanna kvar ett tag.

Om Stålnätverket
Stålnätverket är till för att erbjuda ett professionellt och socialt nätverk för alla yngre med intresse av stålbyggande.
Nätverket vänder sig till alla som i sin yrkesroll eller som student, kommer i kontakt med stål för byggande och är mellan 18 till 35 år.
Alla yrkeskategorier är välkomna så som arkitekter, entreprenörer, ingenjörer och alla andra. Det är inte något krav på medlemskap i Stålbyggnadsinstitutet för att delta, nätverket är öppet för alla!

Bli medlem i Stålnätverket här!

Anmäl dig till studiebesöket!

Stålbyggnadsinstitutet
Kungsträdgårdsgatan 10, 5tr
111 47 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020063585

Kontaktperson

Björn Åstedt
VD
bjorn@sbi.se

Tipsa en kollega

0.063