23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Producera mer konkurrenskraftigt med en Cobot

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Kassow Robots Cobots är trots sin stora räckvidd extremt kraftfulla, snabba och lämpliga för användning i små utrymmen. Kassows Cobots ger små och medelstora företag möjligheten att uppnå en komplex automatisering.

Stark – Snabb - Enkel
Solectro AB är numer också återförsäljare för Kassow Robot som utvecklar och producerar unikt effektiva, industriella, samarbetsvänliga 7-axliga robotar – så kallade Cobots.

Kassows Cobots är trots sin stora räckvidd extremt kraftfulla, snabba och lämpliga för användning i små utrymmen. Kassows Cobots ger små och medelstora företag möjligheten att uppnå en komplex automatisering och programmering på ett flexibelt, oberoende och kostnadseffektivt sätt.

Kassows Cobots har en teknik som är baserad på en ny design av både styrenhet, användargränssnitt och själva armmekaniken.

Kassow Robots vision är att kunna erbjuda ett brett utbud av Cobot-modeller för att kunna hjälpa alla tillverkningsföretag, i synnerhet små och medelstora företag, att börja producera ännu mer konkurrenskraftigt.

Tveka inte att kontakta oss för en live-stream där du har möjlighet att ställa just dina frågor och se hur lätt det är att programmera en Cobot från Kassow Robot.

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062