23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt koncept för enkla och avancerade pressverktyg!

| Medlemsnyhet | Företag Ideus Sweden AB

Genom att kombinera gedigen erfarenhet av handel från Kina med mångårig erfarenhet från tillverkning av pressverktyg har vi skapat ett nytt koncept där vi kan erbjuda enkla till avancerade pressverktyg med hög kvalitet, rätt pris och humana ledtider.

I vårt nätverk har vi noggrant valt ut leverantörer med tillverkning anpassad för olika typer av verktyg, storlekar och segment. På så sätt säkerställer vi att varje projekt hamnar hos rätt tillverkare. Vi har även möjlighet till snabb lokal närvaro via vårt Kinesiska dotterbolag eller extern uppmätning om så önskas.

Projektgång
Efter uppstarten av nytt projekt har du som kund möjlighet att vara delaktig genom konstruktionsprocessen. Vi för dialogen med tillverkaren och ser till att era krav och önskemål blir implementerade. Samtliga tillverkare vi samarbetar med använder sig av simuleringsprogram för att säkerställa funktion under konstruktionsfasen.
Efter tillverkning sker uppmätning av samtliga formdelar och endast efter godkänt mätprotokoll släpps delarna vidare för montering.

Vi ser till att alla verktyg testas via fulltaktskörning för att säkerställa kvalitet och minimera ev. fel och toleransavvikelser. Genom vårt dotterbolag i Kina har vi även möjlighet att erbjuda motmätning av FOT detaljer.

Efter slutgodkännande skickas verktyget med tåg eller båt direkt till er kund, om inget annat överenskommits. Vid händelse av en eventuell ritningsändring eller annan avvikelse efter att verktyget har skickats har vi även via lokala samarbetspartners möjlighet att utföra justeringar efter att verktyget har anlänt.

Vi tar vänligen emot förfrågningar på:
- Följdverktyg
- Transferverktyg
- Klippverktyg
- Bockverktyg
- Djupdragningsverktyg
- Prototypverktyg


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ideus Sweden AB

Hantverkargatan 52
Box 239
334 31 Anderstorp
Sverige
Ideus Sweden AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078