23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny divisionschef för Areco Metals Steel Service Center

Areco Metals fortsätter sin starka tillväxt, och som ett led i strategin tillsätts Jonathan Fyhr som divisionschef för stålservicecentret. Han har närmast haft rollen som försäljningschef för SSC, och tillträder som divisionschef den 1 maj 2020.

- Jag är väldigt glad att Jonathan antar rollen som divisionschef för vårt stålservicecenter, viket han har varit med att bygga upp från starten 2018. Han har en gedigen kundfokus, och en bred kunskap av både produkterna och produktionen, säger Anders Lindell VD för Areco Metals.

- Jonathan har 10 års erfarenhet av SSC-marknaden och produkterna, vilket gör att han kommer att bli en stor tillgång med sin starka drivkraft när vi ska öka värdet i våra tjänster, och breda våra affärer både i och utanför Sverige, avslutar Anders Lindell.

- Jag ser stora möjligheter att växa de närmsta åren, och hoppas kunna bidra till bolagets utveckling inom SSC-segmentet, säger Jonathan Fyhr.

Om Areco Metals
Areco Metals är en av Europas största importörer och lagerhållare av lackerad tunnplåt för byggindustrin. Bolaget är också en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Areco Metals ingår i Areco-koncernen och består av tre försäljningsområden. Försäljning av coils från eget lager, försäljning av slittade band, och formatplåt från vårt eget stålservicecenter i Malmö, samt försäljning av specialstål, band, plåt, tråd, smide, gjutgods och rör. Mer info finns på www.arecometals.se

Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5560432527

Kontaktperson

Anita Benke
Marknadskommunikatör
+46 406985125 anita.benke@areco.se

Tipsa en kollega

0.047