23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny digital utbildning – Konstruera för gjutning i metall

| Medlemsnyhet | Företag Svenska Gjuteriföreningen

Under maj månad kommer RISE i Jönköping i samverkan med Svenska Gjuteriföreningen att ge den populära kursen, Konstruktion av gjutna komponenter, som webinarserie.

Deltagarna kommer att kunna välja att delta på hela serien eller endast de delar av serien man är intresserad av.

Patrik Svanängen, Utbildningssamordnare på RISE i Jönköping, ser detta som en chans att stödja företag med kompetensutveckling som fungerar även under tider med social distansering.

- Både vi och Svenska Gjuteriföreningens kansli har blivit kontaktade av företag som önskar ta del av utbildningar digitalt i dessa tider då man ska hålla social distansering. Utvecklingen av webinarier var någonting som var på gång hos oss men i och med Corona-krisen har vi fått prioritera detta arbete. Vi vill kunna erbjuda en digital lösning nu när företagen efterfrågar det säger Patrik Svanängen.

Webserien är uppdelad i 90 minuter långa webinars som ges på olika dagar under vecka 19 och 20. Webserien riktar sig till den som arbetar som konstruktör eller beredare av gjutgods. Även inköpare har nytta av kursen för att få ökad kunskap om hur olika parametrar påverkar kostnaden hos gjutna komponenter. 

För mer information kontakta Patrik Svanängen, utbildningssamordnare på RISE, på telefonnummer 010-228 49 16 eller Diana Bogic, kommunikationsstrateg på Svenska Gjuteriföreningen på 036-726 78 07.

Medlemsnyhet

Företag
Svenska Gjuteriföreningen

Tullportsgatan 3
550 02 JÖNKÖPING
Sverige
Svenska Gjuteriföreningen

Tipsa en kollega

0.078