23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Distans förpackningspartner i en tid av social distansering

| Medlemsnyhet | Företag Clip-Lok SimPak

Clip-Lok SimPak® är expert på att hantera projekt på distans.

Vi har 20 års erfarenhet av förpackningar inom distansprojektledning för branscher som bilar, lastbilar och luftfart. Därför är vi i en gynnsam position för att kunna lösa förpackningsutmaningar för våra kunder i kristider.

Distans Design Förmåga

Clip-Lok hade framsyntheten  att använda Catia redan 1999. Catia är en 3D-programvara som används för att designa flygplan, bilar, lastbilar och förpackningar. Den hjälper våra produktutvecklare att utforma komplicerade förpackningar utan att behöva den fysiska produkten, och ibland till och med innan de fysiskt existerar.

Allt detta är möjligt genom ett nära men distanserat samarbete mellan våra försäljare, kunder och produktutvecklare.

Vi kommer att guida dig genom utvecklingsprocessen via videosamtal. När konceptet väl är på plats skickar vi dig den fysiska prototypen så att du kan testa den själv. Allt detta utan ett fysiskt möte!

COVID-19 epidemin har drabbat industrisektorn mycket hårt. Behovet av att arbeta med stor social distans har inneburit en både svår och ovanlig situation för många företag .Men det ovanliga är det vanliga för oss!
Vi är vana med att erbjuda förpackningslösningar på distans till våra kunder och har gjort det i årtionden. Våra försäljningsingenjörer och produktutvecklare är experter på att utforma och erbjuda rätt förpackningslösningar utan att behöva en fysisk produkt. Det bevisade vi nyligen när våra stora kunder inom försvars- och räddningsföretagen bad om vårt stöd under denna kris.

Clip-Lok SimPak® finns på fem kontinenter, Europa, Asien, Amerika, Afrika och Australien. Vi har en global produktionskapacitet för att erbjuda förpackningslösningar och möta dina förpackningsbehov.

Kontakta oss när du behöver en distans förpackningspartner för att lösa dina förpackningsutmaningar!

Medlemsnyhet

Företag
Clip-Lok SimPak

Karl XI:s väg 27
302 94 Halmstad
Sverige
Clip-Lok SimPak

Bilder och video

Bilden visar ett designförslag av en högvärdesutrustning vägandes ca 1200kg vilken är placerad ovanpå en Clip-Lok pallEftersom produkten väger 1200kg så är den fastbultad i pallbotten under transport. Pallblocken är asymmetriskt placerade för att delningen av bulthålen skall passa och medföra enkelt montage.Lådan byggs kring produkten när den placerats på pallen. Skuminsatser placerade i lock och på sidor säkerställer att produkten står stabilt under transport.Handtag placerade på lådans långsida medger enkel hantering under uppbyggnad eller hopfällning av lådan. Majoriteten av våra lådor används för internationella transporter vilket kan göras utan problem då vi är ackrediterade enligt ISPM15.

Tipsa en kollega

0.096