23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tillverka PCB prototyper inhouse

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmar. LPKFs PCB-mönsterkortsfräsar passar i princip i vilken utvecklingsmiljö som helst tack vare att den enkelt kan placeras på ett stabilt bord.

Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmar
LPKFs allsidiga PCB-mönsterkortsfräsar passar i princip i vilken utvecklingsmiljö som helst tack vare att den enkelt kan placeras på ett stabilt bord. LPKFs PCB-mönsterkortsfräsar täcker hela spektrumet för applikationer från analoga till RF.

Enkel att använda
Ett "Easy to use"-kit gör det enkelt för användaren. LPKFs mönsterkortsfräs ProtoMat S104 är givarkontrollerad, material- och koppartjockleken mäts automatiskt och möjliggör exakt beräkning av det önskade fräsdjupet. LPKFs mönsterkortsfräs ProtoMat S104 är utrustad med 20 verktygspositioner och ändrar automatiskt till motsvarande verktyg under produktionsprocessen. Beroende på vilket ingrepsdjup så genererar de koniska fräsarna olika isoleringskanaler. Den automatiska fräsbreddsjusteringen säkerställer också att fräskonturen har en konstant och korrekt bredd. Om det krävs kan den integrerade dispensern sedan applicera lödpasta till lödkuddar helt automatiskt. En ytterligare databeräkning är inte nödvändig. Den korta set-up-tiden och den operatörsfria bearbetningen gör det möjligt att uppnå korta processtider.

Läs mer 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.062