23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt verktygssystem ökar hastighet och noggrannhet

| Medlemsnyhet | Företag Dormer Pramet AB

Dormer Pramet har infört ett snabbväxlingssystem med hög precision för en rad invändiga och utvändiga svarvapplikationer.

Den nya polygonkopplingen (PSC) är en spindelinfästning som ger högre produktivitet tack vare minskad ställtid snabbare och mer precis bearbetning och är därför idealisk till flerop.maskiner och CNC-svarvar.

 

Detta uppnås genom en unik koniskt polygon-skaft och en plan fläns, som ger en mycket styv koppling. Med en noggrannhet i X, Y och Z led av +/-2 μm, erbjuder PSC-hållare en mycket hög repeterbarhet.

 

Dessutom ger det kortare överhänget mindre vibrationer och bättre rundgång som i sin tur bidrar till bättre ytfinhet och gör systemet idealiskt.

 

PSC kopplingen är tillverkad av stål för bästa styrka och har en trekantig konisk struktur med konicitet 1/20 och invändig kylkanal.

 

Mer än 130 olika artiklar finns tillgängliga, däribland olika varianter av verktygshållare, invändiga verktyg och skaftstorlekar.    

 

För mer information om de senaste produktlanseringarna från Dormer Pramet kan du gå in på www.dormerpramet.com eller kontakta din lokala återförsäljare. Följ de nya produktlanseringarna på sociala medier genom att söka efter #EverydayProductivity


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dormer Pramet AB

Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
Dormer Pramet AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Polygonskaftkopplingen (PSC) är ett spindelinterface som ger högre produktivitet.

Tipsa en kollega

0.063