23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

​Hydroscand utökar sortimentet av spoldysor

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscand utökar nu sitt sortiment av spoldysor med fasta och roterande spolmunstycken. Det breda sortimentet innefattar nu dysor för en mängd olika ändamål, anpassade efter olika dimensioner, tryck och flöden.

Hydroscand utökar nu sitt sortiment av spoldysor med fasta och roterande spolmunstycken. Det breda sortimentet innefattar nu dysor för en mängd olika ändamål, anpassade efter olika dimensioner, tryck och flöden.

Alla spoldysor i Hydroscands utökade sortiment är utfärdade i rostfritt stål. Dessutom är en del av de fasta spolmunstyckena och alla roterande spoldysor härdade, vilket förlänger livstiden avsevärt.

”Det känns bra att vi nu utökar vårt sortiment av spoldysor. Det innebär att vi kan möta fler av våra kunders behov och höga krav på kvalitet”, säger Stefan Nilsson, försäljningsansvarig på Hydroscand.

De fasta spoldysorna i Hydroscands sortiment finns från 1/8 - 1 ¼ tum och är framtagna för rengöring av avloppsrör där grus eller fett behöver spolas bort. I sortimentet av fasta spoldysor finns även såkallade ismunstycken som används för spolning med hett vatten för att tina upp is.

Bland de nya spoldysorna finns även roterande spolmunstycken. Dessa lämpar sig väl för fastighetsskötare samt VVS- och spolföretag som ställer högre krav på effektiv spolning.

I det nya sortimentet ingår även nyheten Dubbfräs, ett slitstarkt, roterande spolmunstycke med dubb som slipar bort även de hårdaste avlagringarna i rören.

Dubbfräsen har en unik design som är väl lämpad för spol- och slamföretag som rengör rör med hårda beläggningar som exempelvis kalkavlagringar. Dubbfräsen finns med olika anslutningar (gängor) samt för olika dimensioner, tryck och flöden.

Samtliga spolmunstyckena kan med fördel användas tillsammans med Hydroscands kanalspolslangar. Spoldysorna och slangarna finns att köpa i Hydroscands 70 butiker och på hydroscand.se. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Tipsa en kollega

0.047