23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Scanmaster i kampen mot COVID-19

| Medlemsnyhet | Företag Scanmaster ApS

Tillsammans med vår leverantör, ViscoTec, vill Scanmaster hjälpa till att vinna striden mot Corona så snabbt som möjligt.

För detta ändamål vill vi stödja dig med vår doseringsutrustning och vår erfarenhet, om det behövs.

ViscoTec-doseringssystem är särskilt lämpliga för dispensering eller sprutning av en mängd olika kemiska suspensioner såsom desinfektionsmedel, flytande mediciner eller till och med pasta och fett. Dispensrarna är lätta att integrera - även i befintliga system. Och de är lämpliga för både halvautomatiska och helautomatiska doseringsuppgifter.

ViscoTec och Scanmaster har decennier av expertis inom ett brett utbud av dispenseringsapplikationer. Bland andra i den speciellt skapade Hygienic Solutions-divisionen (läkemedel, medicinsk teknik, diagnostik, etc.). Uppgifterna för vår doseringsteknik inom detta område inkluderar till exempel kontinuerlig applicering av diagnostik på testremsor, fyllning av reagens i provrör eller fyllning av serumavskiljande geler i rör.

Inom mikrodispenseringsfält har preeflow av ViscoTec redan visat sig i otaliga applikationer. Detaljer om 1- och 2-komponent- och spray-dispensrar med hög precision finns här: www.scanmaster.dk/preeflow.

Alla preeflow dela kan levereras från lager med kort varsel.

Tillsatsstillverkning är ett av de nyaste områdena i ViscoTec. Med 3D-skrivhuvuden kan vätskor och pastor skrivas ut. Tack vare omfattande interna tester och framgångsrika applikationer under senare år kan vi också erbjuda råd inom detta område.

Tveka inte att höra av er till oss!

Även om vi bara kan hjälpa till med vår erfarenhet inom doseringssystem och skicka dig till rätt leverantör. Vi kommer gärna att ge dig råd när som helst.

För att kontakta oss i detta ämne, skicka bara ett e-postmeddelande med en kort beskrivning av problemet inklusive kontaktinformation till info@scanmaster.dk. En av våra anställda kommer då att kontakta dig omedelbart.

Fördelarna med vår teknik i en överblick:

  • Skonsam bearbetning av skjuvkänsliga material
  • Programmerbar sugback-funktion - för rena dispenseringsresultat utan att tråden dras eller droppar
  • > 99% repeterbarhet vid doserings- och fyllningsprocesser
  • Processer oavsett viskositet
  • Vid behov, dosera komponenter i hygienisk design

 

SCANMASTER

Scanmaster är Skandinaviens mest utvecklings- och serviceinriktade leverantör av unika doseringslösningar för varje industriellt behov på ett snabbt och kvalitativt sätt.

Du har behovet, vi har lösningen!

www.scanmaster.dk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078