23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Automatiserat buffertlager för effektiv produktion

| Medlemsnyhet | Företag Kardex Sverige AB

Inom tillverkning, kan väntetid mellan produktionssteg, materialbrist från lagret och oförutsedda incidenter snabbt skapa flaskhalsar, bromsa processerna och i slutändan minska en verksamhets vinst.

Att hålla ett säkerhetslager minskar riskerna och säkerställer en kontinuerlig tillgänglighet av alla artiklar som behövs för att slutföra de olika produktionsetapperna.

Med tanke på ytan som krävs för statisk lagring och tiden som går åt för att hämta gods manuellt från olika platser på lagret, erbjuder automatisering en kompakt och effektiv lösning för mellanlagring av komponenter, produkter i arbete (PIA) eller kittning.

Vertikala buffertmodulen LR35 från Kardex Remstar är ett flexibelt och skalbart automatiserat lagersystem som förvarar lagrat gods i ett säkert och slutet system tills det behövs - vilket förhindrar att varor skadas, felsorteras eller försvinner.

Lagerautomaten, som placeras direkt i produktionszonen eller på utvald plats i lagret ansluten till rullbana, minskar de interna transporterna genom att automatiskt leverera gods till tillverkningscellerna. Genom att utnyttja byggnadens höjd optimalt frigör den också golvutrymme för att ge plats för ytterligare expansion och optimerade produktionsprocesser.

Läs mer om LR35 här.

Medlemsnyhet

Företag
Kardex Sverige AB

Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
Kardex Sverige AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078