23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utsug för ren och frisk luft i labbet

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Jumbo Filtertrolley är ett utsug som passar mycket bra för att ta bort och filtrera partiklar som finns i mycket fint damm, medicinsk laserrök, lödrök, lukt eller lösningsmedelsångor.

Ren och frisk luft i labbet
Under analys- och syntesprocesser uppstår ofta farliga luftburna föroreningar. Vanligtvis förekommer de i små mängder, men särskilt vid kemiska, farmaceutiska eller medicinska situationer kan de bli mycket farliga för människans hälsa. För att få en ren och frisk luft i labbet har ULT tagit fram LabCat JUMBO 2.0 som är ett specialdesignat utsug med filterenhet. Utsuget är litet och mobilt dvs enkelt att flytta mellan de olika arbetsplatserna. LabCat JUMBO 2.0 är lätt att anpassa för olika applikationer genom flexibla utsugsarmar och munstycke för att exakt och direkt kunna fånga upp de farliga partiklarna redan vid ursprungskällan.  Enhetens filtreringssystem garanterar luftrening av partiklar från grovt till mycket fint damm, lukt och farliga gaser.

LabCat JUMBO 2.0 är en del av ULT AGs sortiment av utsug med filtersystem som på ett enkelt och ekonomiskt sätt ger en renare och bättre arbetsmiljö. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

utsug\nlabcat\nren luft i labb\nfiltrera bakterier\nfarliga gaser\nlabbutrustning\nsolectro

Tipsa en kollega

0.063