23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vad har Scanmaster och sanitetsservetter gemensamt?

| Medlemsnyhet | Företag Scanmaster ApS

Svaret är preeflow eco-SPRAY!

preeflow eco-SPRAY används för närvarande i en sanitetsservettproduktion.

Uppgiften är att spruta en extremt liten mängd doft på varje sanitetsservett. Denna uppgift kan lösas med eco-SPRAY.

Se i videon här hur pre-flow eco-SPRAY fungerar (det är emellertid lim och inte doft som tilldelas här)

Före implementeringen utfördes en serie grundliga doseringstester för klienten. En preeflow eco-SPRAY dispenser användes för detta. Syftet med testerna var att kontrollera doseringsnoggrannheten och repeterbarheten för eco-SPRAY för de extremt små mängder doft. En särskild utmaning var att få exakta resultat för olika och olika produkter.

Olika mängder måste testas för flera produkter i kundportföljen: 1,5, 1,8 och 2,5 mg per produkt. del, för att möjliggöra flexibel automatiserad produktion. De grundliga doseringstesterna visade konsekvent noggrannheten och konsistensen för de små mängder som krävs för processen. Med preeflow eco-SPRAY är det möjligt att spraya med mindre än 1% avvikelse från det nominella värdet.

Ett exempel från kundens portfölj

Delarna som ska dispenseras körs i rullande form under eco-SPRAY. Rullehastigheten är över 1500 delar per minut. I det sista steget vill kunden applicera en liten mängd <1,6 mg doft på varje produkt. Materialet matas från en behållare upphängd ca. 2,5 meter över golvet. Den hittills använda metoden kunde inte exakt dosera en så liten mängd på varje del och hade dålig repeterbarhet. Därför beslutade kunden att köpa eco-SPRAY från preeflow för att integrera sprutdispensorn i den befintliga linjen.

Nyckeln till framgång

Doseringstesterna visade att noggrannheten och konsistensen för de små mängder som krävs av kunden uppnås i varje produktmodell. Dessutom var övergången från ett tryckkärl eller kugghjulspumptank som tidigare använts till produkten som levererades av en tyngdkraftstank tvingande.

En analog signal med PLC gör det nu också möjligt att ansluta produktionslinjens hastighet till dispenserns flödeshastighet. Detta innebär att mängden vätska som ska sprayas kan justeras dynamiskt beroende på rullens hastighet.

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss sedan på info@scanmaster.dk

SCANMASTER

Scanmaster är Skandinaviens mest utvecklings- och serviceinriktade leverantör av unika doseringslösningar för varje industriellt behov på ett snabbt och kvalitativt sätt.

Du har behovet, vi har lösningen!

www.scanmaster.dk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.079