23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny kontrollenhet med IO-Link samlar analoga givarsignaler

SMC lanserar en ny kontrollenhet för upp till 4 givare och med möjlighet att mäta två olika differenstryck. Kontrollenheten har tydlig, tredelad display och kommunicerar med digitala signaler eller via IO-Link.

SMC lanserar en ny kontrollenhet för upp till 4 givare och med möjlighet att mäta två olika differenstryck. Anslut analoga givare för att läsa av via kontrollenhetens tydliga, tredelade display och kommunicera med digitala signaler eller via IO-Link.

PSE200A är en kontrollenhet med fyra kanaler och möjlighet till mätning av två olika differenstryck samtidigt. Kontrollenheten är kompatibel med ett stort antal givare med 1–5 V utsignal och har en tredelad display med samtidig visning av tre olika momentanvärden.

Differenstrycket över ett filter är en viktig indikator på när det är dags att byta filterinsats. Med PSE200A går det att övervaka två olika filter och få signalerna till ett överordnat system för central kontroll. Underhåll sker i tid och kostsamma produktionsstopp kan undvikas.

Det är smidigt att växla mellan de olika delarna på skärmen och inställningar kan göras via tre enkla steg. Med hjälp av en ”snapshot”-funktion går det att överföra aktuellt värde till inställt värde och vid tryck- och flödesmätning är det möjligt att välja mätintervall. Kontrollenheten omvandlar analoga 1–5 V utsignaler från givarna till digitala signaler och är IO-Link-kompatibel.

PSE200A fungerar som en IO-Link-hubb mellan anslutna givare och IO-Link-master och ger därmed enkel tillgång till data som kan användas för övervakning och produktionsoptimering”, säger Magnus Karlström, produktchef på SMC.

 Mer information:
Magnus Karlström
Produktchef
Tel: +46 70-860 20 63
E-post: maka@smc.nu

SMC Automation AB
Ekhagsvägen 29
141 71 Segeltorp
Huddinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562764034

Kontaktperson

JK
Joakim Kalcidis
joka@smc.nu

Tipsa en kollega

0.047