23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inandning av dimma, damm och rök - en allvarlig hälsorisk

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Har ni sett över ert processutsug? Vid en inspektion tittar arbetsmiljöverket på ventilationen i verkstadslokalerna och kontrollerar då även så att det finns processventilation/utsug vid processmaskinerna. 

Inandning av dimma, damm och rök utgör en allvarlig hälsorisk

Har ni sett över ert processutsug? Vid en inspektion tittar arbetsmiljöverket på ventilationen i verkstadslokalerna och kontrollerar då även så att det finns processventilation/utsug vid processmaskinerna. Avsaknad av processventilation kan leda till hälsoproblem för de anställda och det är oftast process- och maskinoperatörer som är de värst utsatta. 

Mobilt processutsug en enkel åtgärd

Det är viktigt att se till så att alla partiklar tas upp och inte förflyttas vidare i ventilationen och därefter sprids vidare till andra rum. En enkel åtgärd är att ansluta ett rätt anpassat AOD utsugs-och filtreringsaggregat direkt till CNC-maskinen, som filtrerar och kapslar in de farliga partiklarna som finns i emulsionsdimma.

AOD processutsug för olja och emulsionsdimma

Tveka inte att kontakta oss för att få ytterligare information om våra olika utsug- och filteringsaggregat för farliga ämnen och partiklar.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.11