23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skydda personalen med enkel insats

Partiklars farlighet beror på storleken, vilka ämnen den består av och om de är nedbrytbara. Våra luftvägar är utrustade med försvarsmekanismer, men tyvärr så räcker dessa inte till när vi utsätts för miljöer med damm, rök och dimma av olika slag.

Hur skyddar ni er personal mot farliga partiklar i inandningsluften?

Känner ni till hur farliga partiklarna är på just er arbetsplats?
Partiklars farlighet beror på storleken, vilka ämnen den består av och om de är nedbrytbara. Våra luftvägar är utrustade med försvarsmekanismer, men tyvärr så räcker dessa inte till när vi utsätts för miljöer med t.ex damm, rök och dimma av olika slag. Den yta i lungblåsorna (alveolerna) som kommer i kontakt med inandningsluften är cirka 90 kvadratmeter stor och på den ytan kan många små olika partiklar fastna och sedan ta sig olika långt in i kroppen och orsaka skador på våra kroppar. 

Med ULTs punktutsug är det enkelt att skydda personalen
Solectro AB är återförsäljare för ULT AG i Tyskland, som har ett mycket brett utbud av mobila, fasta och lättanvända punkttutsug. Punktutsugen kan förses med anpassad sugskärm och en sugarm som är självbärande, extremt flexibel ochh lätt att placera vid arbetsplatsen. Punktutsugen är enkla att hantera och underhålla. Tänk också på att det är mycket viktigt att man väljer ett punktutsug med rätt sorts filter och även rätt antal filter för att uppnå en hälsosam arbetsmiljö.

Vill du veta mer?
Solectro AB har bred erfarenhet inom många olika arbetsområde och processer. Vi hjälper er att hitta rätt filtertyp och rätt storlek för ert behov. Kontakta  oss på  Tel. 040-536600 eller på e-mail: solectro@solectro.se

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031