23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

7-axlig cobots - stark, snabb, enkel

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

En stark cobot för industriella applikationer - med längre räckvidd men också högre payload. Nyutvecklade leder - hjärtat i Kassow Robots industriella cobots - möjliggör en unik kombination av kraft, snabbhet, räckvidd och payload.

Nu är vi även återförsäljare för Kassow Robots cobots.

Varför skall man välja en Kassow Robot Cobot? Här kommer 7 starka skäl: 

1. Ni letar efter starkare cobots för industriella applikationer - med en längre räckvidd men också en högre payload. Nyutvecklade leder - hjärtat i Kassow Robots industriella cobots - möjliggör en unik kombination av kraft, snabbhet, räckvidd och payload.

2. Du behöver cobots som är snabbare än vad som finns tillgängligt på marknaden fram tills nu.  Alla Kassow Robots har joint speed på upp till 225 grader / sekund - på alla 7 axlar.

3. Du behöver en cobot som är enkel att programmera och använda. Kassow Robots bygger på intuitiv, användarvänlig tablet technology och arbetar med drag-and-drop principen.

4. Säkerhet och nära samarbete mellan människa och robot är mycket viktigt för dig. Efter en lämplig riskanalys kan varje Kassow Robots verka i närheten av personalen - även i utmanande miljöer.

5. Du vill utföra komplexa uppgifter i ett litet utrymme. Alla Kassow Robots cobots är mycket kompakta men erbjuder 7 axlar, en lång räckvidd och en hög payload. De är också lätta att använda och programmera.

6. Du behöver flexibilitet för att slutföra order snabbt och kostnadseffektivt oavsett batchstorlek.
Kassow Robots cobots lättviktskonstruktion gör det enkelt att flytta dem från ett produktionsområde till ett annat. Set-up är enkelt tack vare plug-and-play principen och en strömförsörjning på 240 V.
 
7. Som ett SME, vill du aktivt forma framtiden för din industriella automation.
Kassow Robots är din nyckel till unik effektivitet: 7 axlar, hög kraft och hastighet, en lång räckvidd och en hög payload - allt i kombination med enkel programmering och användarvänlig drift.

Kassow Robot Cobot finns nu också i vårt showroom.

Kontakta oss för ytterligare information och boka gärna in ett demobesök. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att optimera sina tillverkningsprocesser. 

Kontakt:
E-mail: mattias.tetzlaff@solectro.se
Tel.: +46-40-536616

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.063