23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Två har blivit en i Anderstorp

| Medlemsnyhet | Företag Emab Sweden AB

EMAB Sweden skapar ett ännu bättre erbjudande och ett starkare team genom flytt och sammanslagning av två fabriker. Nu är all kompetens samlad under samma tak i en flödesoptimerad och modern fabrik.

– Redan när vi köpte den här fastigheten i Anderstorp för tre år sedan fanns tankar på detta. Nu är planen genomförd och vi ser redan resultat av integrationen av de två teamen, där kompetensen stärkts både på medarbetarnivå och som helhet, säger vd Tomas Enocson.

 Alla processer under ett tak

Sammanslagningen av Erlandssons Metallfabrik AB och EMAB i Forsheda till EMAB Sweden ger styrka och bredd då man hanterar alla processer inom plåtbearbetning: laserskärning, plåtpressning, kantbockning, robotsvetsning och djupdragning. För att leverera en så komplett detalj som möjligt erbjuds även paketlösningar med efterbearbetning, montering, packning och lagerhållning.

 Plåtlitlighet

Nya ordet ”plåtlitlighet” sammanfattar EMAB:s erbjudande: ”Vi är en plåtbearbetare att lita på och ha förtroende för, i alla avseenden. Arbetssätt, leveranssäkerhet och den slutliga plåtdetaljens kvalitet.”

– All produktion under samma tak blir mycket mer rationellt. Vi kan korta våra ledtider, bli mer produktiva och vara en vassare leverantör, säger Tomas Enocson och tillägger: Dessutom arbetar vi med volymer från enstaka prototyper till högvolymproduktion.

 Fortsatt utveckling av organisationen

En betydande andel av EMAB Swedens produktion går till kunder inom fordonsindustrin. Ett långsiktigt och medvetet kvalitets- och miljöarbete med ISO 14001-certifiering och anpassning efter fordonsindustrins kvalitetsstandard IATF ligger till grund för fortsatt utveckling av organisationen.

– Våra standardiserade arbetsprocesser tilltalar kunder inom alla segment, konstaterar VD Tomas Enocson.

Anderstorp, 2020-02-06

För mer information, kontakta:
Tomas Enocson, tomas.enocson@emab.com, 0371 - 58 71 22

Medlemsnyhet

Företag
Emab Sweden AB

Götgatan 9
334 21 Anderstorp
Sverige
Emab Sweden AB

Bilder och video

EMAB daglig styrningPlåtpressningRobotsvetsning

Tipsa en kollega

0.078