23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi erbjuder dig att bli en ALMiG-partner

| Medlemsnyhet | Företag ALMiG Sverige AB

Ett partnerskap med ALMiG ger ömsesidiga fördelar

Om du är en återförsäljare som specialiserat sig på tryckluftsteknik och är intresserad av försäljning och service av ALMiG produktsortiment, eller helt enkelt vill komplettera med ALMiG produkter till ert befintliga sortiment. Då vill vi gärna komma i kontakt med er.

ALMiG erbjuder ett ömsesidigt fördelaktigt partnerskap med fullständig tillgång till alla våra tjänster, ett av branschens största produktsortiment av oljesmorjda och oljefria tryckluftskompressorer helt utan begränsningar till storlek eller typ.

ALMiG erbjuder även det unika med en helt egen kompressorserie. Dvs. ni kan marknadsföra kompressorn med ert egna varumärke och färgsättning som är helt låst till er. Med 23 produktionsenheter runt om i världen kan vi garantera att vi har produkten för dig.

ALMiG Compressor System tillverkar och levererar utifrån strategin Bra-Bättre-Bäst. Det innebär att vi tillverkar och erbjuder rätt produkt oavsett projekt och användande.

Grunden till strategin är innovation, kvalitet, driftsäkerhet, energieffektivitet med både kostnadseffektivt och ett rätt ägande.

 Vem är ALMiG Compressor System?

ALMiG står för Automatische Luftpumpen - Made in Germany (automatiska luftpumpar - Made in Germany) och är en av de ledande leverantörerna av tryckluftsteknologiska system samt har decennier av erfarenhet av att leverera premiumprodukter inom tryckluftssektorn.

Våra kunder får från ALMiG sofistikerad kompressorteknologi från skruvkompressorer, kolvkompressorer, scrollkompressorer, turbokompressorer till special och kundanpassade installationer och omfattande service med marknadens bästa styrsystem. Den senaste tekniken kombinerar spetskompetens med högsta möjliga prestanda, optimal energieffektivitet med särskilt noggrannt bevarande av naturliga resurser.

 Visst låter detta intressant ? 

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss och vad vi kan stå till tjänst med för ett framtida bra partnerskap.

Jonas Lindberg    040-592092      jonas@almig.se

 


Kommentarer

Ibrahim Fawzy
Hello Sir,
I would like to introduce ourselves,we have over 15 years experience in compressed air field in Egypt and we need to be an agent in Egypt and Sudan.
My contact
The solutions company
Director manager
Eng. Ibrahim Fawzy
Thesolutions2010@gmail..com
00201147633326
00201553653326

Jonas Lindberg
Dear Ibrahim,
I will send your information to my college and let him take contact with you because he is responsible in this area.
I have the north Europe territory.
I hope this is okay for you.
I wish you all luck and hope we can find a way to be our partner.
Best regard
Jonas Lindberg
ALMiG Sverige AB

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ALMiG Sverige AB

Teknikvägen 3
245 34 Staffanstorp
Sverige
ALMiG Sverige AB

Tipsa en kollega

0.094