23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DISAB stärker säljorganisationen

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

DISAB, med kontor i Eslöv och Vallentuna, har rekryterat Orhan Misic och Holger Argyris som säljare för den svenska och internationella marknaden.

Mats Lindskog, VD för DISAB, ser mycket positivt på dessa rekryteringar. ”Vi ser ett kraftigt behov av att förstärka vår säljorganisation för att kunna hålla jämna steg med de förfrågningar som vi får från marknaden, både här i Sverige och på våra exportmarknader. DISAB har historiskt sett varit och är fortfarande väldigt starka på den svenska och nordiska marknaden. Vi ser en positiv trend uppåt och vi vill självklart fortsätta att utvecklas och därför är det viktigt att vi förstärker vår säljkår med rätt kompetens”, säger Mats.

Orhan Misic kommer arbeta med projektförsäljning med fokus på stationära vakuumsystem. Det är framförallt inom kraftverk, stål, cement och tillverkningsindustrin som DISAB känt av ett växande behov hos sina kunder som efterfrågar en mer dammfri arbetsmiljö samt möjligheten att spara in pengar genom att återvinna spillt material tillbaka in i produktionsprocessen. Holger Argyris kommer representera DISABs mobila vakuumlastare på den tyska marknaden för att tillmötesgå det växande intresset som kommer från denna marknad.  


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Tipsa en kollega

0.062