23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Från produktidé till produktion

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Med Datron neo har ni möjligheten att utveckla era produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt bli er egen leverantör.

Från produktidé till produktion
Med Datron neo har ni möjligheten att utveckla era produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt bli er egen leverantör. Ni får möjligheten att vara flexibel och att anpassa er för en varierande marknad. Ni kan bestämma om ni önskar fräsa små serier, stora serier eller utföra snabba ändringar och anpassningar på detaljen.  

Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen. Efter 1 dags installation och 1 -2 dagars utbildning på maskinen är ni redo för att påbörja CNC-fräsningen av era produkter.

Datron neo har en display med enkel och tydlig design samt självförklarande ikoner som guidar operatören. Maskinens aktuella status visas tydligt på en "run screen".

Val av maskinfunktioner och hantering görs via smartphone liknande touch-knappar. Setup funktionen i Datron neo är kamera-assisterad och hanteras med "swipe"-rörelser. Datron neo är kompatibel med de ledande CAM leverantörerna och tilläggsdata från CAM kan användas.

Passa på att boka in ett besök där du kommer att få se hur snabbt och enkelt det är att få fram en färdig detalj med det vägledande, smarta och enkla arbetsflödet på bara fyra steg.

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.063