23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ökad livslängd, ökad flexibilitet

| Medlemsnyhet | Företag Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Möt nya SilverLine från CERATIZIT i senaste UP2DATE

Vår nya katalog UP2DATE är fullspäckad av verktygslösningar och nyheter från CERATIZIT.
Ladda ner en spännande läsning här.
 
Vi vill börja med att presentera en gammal trotjänare som nu blivit ännu bättre, effektivare och mer flexibel. Den nya generationen SilverLine är här.
För dig som redan har stiftat bekantskap med CERATIZIT prestandafräsar i den gamla SilverLine-serien kanske inte kommer att se förändringarna med blotta ögat. Men de känns – och de märks på resultatet.
Prestandan i den nya generationen är rejält uppskruvad. Med den legendariska Dragonskin-beläggningen har SilverLine blivit ännu starkare och kan nu bearbeta flera material på ett mer effektivt sätt.
Vårt utvecklingsteam har jobbat hårt för att öka SilverLines produktivitet och vi kan bara konstatera att resultatet är utmärkt.
 
Från vårt tekniska center, och några av våra utvalda kunder som testkört verktyget under flera månader, kan vi konstatera att nya SilverLine har upp till dubbel livslängd räknat på bearbetade meter, 30 procent högre processäkerhet, ökad temperaturbeständighet och ökad stabilitet. Med ett större urval av diametrar, fler varianter av antalet effektiva eggar lovar vi ökad flexibilitet med nya SilverLine.
 
Det är bara ett av våra verktyg som lyfter våra kunders konkurrensförmåga. CTPX710 är vår första flerområdessort för svarvning av metaller och icke-metaller. Med andra ord, även om du bearbetar många olika material så behöver du bara en sort. Enklare, och mer kostnadseffektivt, kan det inte bli. Vi garanterar höga skärhastigheter och ökad processäkerhet.
Dragonskin-beläggningen på CTPX710 ger maximalt skydd mot slitage.
 
Välkommen till CERATIZIT UP2DATE 2020.
 

Medlemsnyhet

Företag
Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Starrvägen 100
Box 9177
200 39 MALMÖ
Sverige
Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Bilder och video

CTPX71015 från Ceratizit groupSilverLine från Ceratizit GroupSilverLine från Ceratizit Group

Tipsa en kollega

0.062