23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt koncept inom stålrack vinner ScanStar Award!

| Medlemsnyhet | Företag Clip-Lok SimPak

Clip-Lok ReRack vinner utmärkelsen ScanStar Award 2019 för ett innovativt koncept inom transportemballage av stål.

ScanStar är ett av de största förpackningsevenemangen i Norden. Enligt juryn är ReRack en intelligent och flexibel konstruktion som ökar kostnadseffektiviteten vid transport av tunga produkter.

Clip-Lok ReRack är en stålrackslösning som är gjord för att återanvändas. Det är en patentsökt produkt som gör det enkelt att bygga om stålracks. En lösning som revolutionerar förpackningsvillkoren för branscher som fordons-, flyg- och tillverkningsindustrin.

Juryn konstaterar att Clip-Lok ReRack är ett nytt koncept som gör det enkelt att bygga om stålracksen när förhållandena ändras. Juryn noterar också att ReRack-lösningen verkar oförstörbar och enkel att underhålla. 

ScanStar är ett av de största förpackningsevenemangen i Norden. Det speglar den ständiga utvecklingen inom förpackningsdesign och -teknik och skapar en hög standard för hela förpackningsbranschen.

Sedan Clip-Lok stålracks introducerades har flera ledande fordonstillverkare infört våra stålsrackslösningar i sin förpackningsflotta. Alla våra kunder i fordonsindustrin har varit mycket nöjda med kvaliteten på de produkter och tjänster vi erbjuder.

För mer information om Clip-Lok ReRack, vänligen skicka oss en förfrågan.

Medlemsnyhet

Företag
Clip-Lok SimPak

Karl XI:s väg 27
302 94 Halmstad
Sverige
Clip-Lok SimPak

Kataloger mm.

Bilder och video

Nytt koncept inom stålrackNytt koncept inom stålrackNytt koncept inom stålrackNytt koncept inom stålrack

Tipsa en kollega

0.063