23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

​Hydroscand lanserar SlangExpress i Eskilstuna

Hydroscand fortsätter att öka tillgängligheten för den mobila slangservicetjänsten SlangExpress. Under 2019 slog Hydroscand upp dörrarna till sin nya butik i Eskilstuna och nu utökas servicen ytterligare i staden.

Nu får Hydroscands kunder i Eskilstuna en ännu närmare slangservice i form av SlangExpress. Den nya servicebussen kommer att börja rulla under december och kommer tillsammans med SlangExpress i Stockholm och Västerås att höja servicegraden och korta inställelsetiden för kunderna i området.

”Vi vill öka tillgängligheten för våra kunder i Eskilstuna. Vårt första steg var att öppna den nya butiken och nu är det dags för nästa steg, där vi även hjälper våra kunder ute i fält”, säger Leif Hammarberg, regionchef på Hydroscand.

Hydroscands mobila slangjour, SlangExpress, har blivit populär bland kunder över hela Sverige som ringer till slangjouren för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Hans-Olof Styffe. SlangExpress i Eskilstuna går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Tipsa en kollega

0.033