23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OnRobots nya One System lösning vinner guld vid LEAP Awards

| Medlemsnyhet | Företag OnRobot A/S

Ett nytt enhetligt gränssnitt som perfekt kopplar ihop alla OnRobots End-of-Arm verktyg med en mängd olika robotarmar tilldelas en guldmedalj inom kategorin industriell automationsteknik vid LEAP Awards.

OnRobots One System lösning har förändrat branschen för End-of-Arm verktyg tack vare ett enhetligt gränssnitt som gör att OnRobots verktyg kan användas med många olika slags samarbetande och lätta industrirobotar. OnRobots mål att göra robottillämpningar snabbare och enklare att implementera fann gensvar hos branschproffsen i LEAP Awards domarpanel när de presenterade vinnarna i går. I programmet identifieras de bästa komponenterna och tjänsterna inom mekanisk och elektroteknisk industri med stöd från publikationerna Design World, Fluid Power World och EE World.

Enrico Krog Iversen, CEO på OnRobot, ser OnRobots vinst av den prestigefyllda guldutmärkelsen som ett erkännande från en bransch som är redo att ta till sig lösningar som undanröjer automationsbarriärer. ”Med ensystemlösningen har vi just lanserat ett enhetligt robotsystem som påskyndar driftsättningen och gör det enkelt, snabbt och kostnadseffektivt för tillverkare att bygga samarbetande tillämpningar”, säger han.

One System lösningen gör det möjligt att använda OnRobots End-of-Arm verktyg tillsammans med ledande samarbetande och lätta industriella robotmärken som Universal Robots, KUKA, FANUC, Doosan, Techman, Yaskawa, Mitsubishi, Kawasaki, Hanwha och Nachi och fler robotmärken kommer snart. Alla OnRobot-produkter har nu ett enhetligt gränssnitt för mekanik och kommunikation baserat på OnRobots Quick Changer, som nu är en integrerad del i alla OnRobot-produkter. Därtill har Dual Quick Changer samma nya funktioner med den skillnaden att två verktyg kan användas samtidigt i en cykel och kombineras för att möta tillämpningsbehoven och maximera robotanvändningen. På så vis frigörs manuell arbetskraft från många av de ”tråkiga, smutsiga och farliga” uppgifterna så att arbetstagarna kan använda sina kompetenser och färdigheter bättre med mer värdefulla uppgifter.

OnRobot kommer att tilldelas priset vid en ceremoni i Santa Clara i Kalifornien i USA i samband med Healthcare Robotics Engineering Forum och DeviceTalks West evenemang den 9 december.

Medlemsnyhet

Företag
OnRobot A/S

Teglvaerksvej 47H
5220 Odense
Danmark
OnRobot A/S

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062