23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att välja rätt vinförvaringssystem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Varje vinsamlare har olika krav när det gäller funktionalitet och estetik, samt finansiella möjligheter.

Det här avgör ofta vilken sorts vinställ, vinkyl eller rent av vinkällare du investerar i. Vi har ett par korta råd om du funderar på att skaffa ett vinställ att förvara din vinsamling i.

Vinställ
Vinställ kan passas in i ditt kök, och kanske är detta just precis vad du är ute efter. En enkel och funktionell lösning som samtidigt är estetisk. För, handen på hjärtat, visst är det en speciell känsla att titta på vinflaskor som placerats i ett vinställ. En dekoration i sig. Det finns flera verkligt fina lösningar, om det är vinställ du är ute efter.

Det finns enkla vinställ för bara några flaskor och det finns större ställ som designats för väggmontage. Dessa kan oftast utökas efterhand som behovet växer.

Oftast är vinställ antingen producerade i trä eller i metall. När du funderar på vilket material du ska välja kom ihåg att samtidigt titta på kvaliteten. Inte alla tillverkare använder sig av samma höga kvalitet. Ofta hänger pris och kvalitet ihop, men inte alltid. Samtidigt ska du titta på vilken design vinstället har och var du tänker placera det. Det är många faktorer att tänka på här. En viktig faktor när du tänker på materialet, är att trä kan skadas i fuktig och kyligt klimat, medan metall inte alltid lämpar sig för varmare områden. Du vill inte att ditt vinställ ska råka värma upp ditt vin. Det är bla. därför att materialet spelar roll.

Vinkällare
För kännaren som sedan länge passerat amatörstadiet. Har du möjlighet att inreda en egen vinkällare tillhör du det verkligt priviligierade. Det är sådant som de flesta bara drömmer om. I den kategorin är det självklart professionella råd du behöver och du vet redan vart du vänder dig. Vi kan bara säga lycka till.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Tipsa en kollega

0.047