23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AMADA deltar i Blechexpo 2019

| Medlemsnyhet | Företag Amada Scandinavia AB

AMADA GmbH kommer att delta i den fjortonde Blechexpo-mässan, den 5:e till 8:e november 2019 i Stuttgart, Tyskland.

 AMADA kommer att befinna sig i hall 3, monter 3307 och presenterar en omfattande översikt över den senaste tekniken inom laserskärning, lasersvetsning och bockning samt automatisering och programvara.

AMADA GmbH kommer att delta i den fjortonde Blechexpo-mässan för att demonstrera ett förfinat och utökat utbud av innovativa produktionslösningar för en flexibel plåtbearbetning.

På mässan fokuserar AMADA på sina egenutvecklade maskinlösningar med fiberlaserteknik vars främsta syfte är att öka produktiviteten och göra besparingar för sina användare.

Samtidigt kommer även smarta fabrikslösningar inom IoT att visas upp, vilket gör det möjligt för kunder att kunna styra och övervaka sin produktion för ett optimalt kostnads-och  produktionsflöde.

Mässans höjdpunkter förväntas att bli  fiberlasermaskinerna för bearbetning av både plåt, rör och profiler samt lösningar för fiberlasersvetsning.

 Amada säkerställer högsta tillverkningskvalitet i sina fiberlasermaskiner genom  att kombinera en egenutvecklad och effektiv resonator med andra innovativa standardfunktioner, vilket resulterar i maskinlösningar med högsta prestanda och avkastning för sina användare.

På Blechexpo kommer AMADA att koncentrera sig på sin redan beprövade och numer ytterligare förbättrade ENSIS-serie samt den senaste generationen av fiberlaser kallad VENTIS, den första maskinen med LBC-teknik.

Amada önskar alla besökare varmt välkomna för få live-demonstrationer av den senaste tekniken.

Medlemsnyhet

Företag
Amada Scandinavia AB

Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Sverige
Amada Scandinavia AB

Tipsa en kollega

0.141