23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Aluminiumprofiler för snabb och enkel uppbyggnad

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Stabila och kompakta profiler i natureloxerade aluminium. Profilerna finns i flera olika utförande och lämpar sig bra för uppbyggnad av tex. maskinstativ, skyddshuv, ramar, arbetsbord, maskinbord, benställning mm

Stabila och kompakta profiler i natureloxerade aluminium. Profilerna finns i flera olika utförande och lämpar sig bra för snabba och komplicerade uppbyggnader av tex. maskinstativ, skyddshuvar, ramar, arbetsbord, maskinbord, benställningar och många andra liknande konstruktioner. Profilerna klarar höga belastningar och är tillverkade enligt DIN EN12020-2.

Universalprofilerna PU 25 och PU 50 i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, skyddshuv, stativ och uppställningsbord. Universalprofilen är universellt användbar, lätt, kompakt och stabil.

Panelprofil PP i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, bord och stativ. Högkantsmontering speciellt avsedd som bärande förklädnad, håller för höga belastningar.
Profilen finns i olika bredder: 50, 100, 150, 200 och 250 mm.

Stativprofil PS50 och PS80 i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, arbetsbord och maskinstativ. Stativprofilen är lätt, kompakt, stabil och avsedd för höga belastningar. 

Ramprofil PL 40 / PL 80 i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, bord och stativ. Ramprofilen är lätt, kompakt, stabil och avsedd för höga belastningar.

T-notplatta PT 25 i natur eloxerad aluminium användbar som bordskiva, fixturplatta. T-notplattan PT 25 har en universell precisions-, fastspännings- och bearbetningsyta. Dubbelsidigt planfräst.

Vi hjälper dig med rådgivning för stabilitet och sammankoppling, se våra förbindningar.

Titta även på våra olika tillbehör som hörnkopplingar, glidmuttrar, vinklar, täcklist mm

Profilerna finns i olika standardlängder, men vi erbjuder profilkapning på förfrågan.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.078