23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscands populära mobila slangservicetjänst fortsätter att växa i Sverige. I Göteborg rullar servicebussarna konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta svarar nu Hydroscand på genom att satsa ytterligare på SlangExpress i staden.

Den nya servicebussen har redan börjat rulla. Hydroscands mobila tjänst SlangExpress hjälper företagets kunder i fält, med såväl akuta slangbrott som planerade driftstopp.

”Vi strävar hela tiden efter att öka tillgängligheten och korta inställelsetiderna till våra kunder eftersom vi vet att ett oplanerat driftstopp kan bli mycket kostsamt. Denna utökning av tjänsten är ett steg i vår strategi att alltid finnas närmast kunderna”, säger Tobias Rydell som är ansvarig för SlangExpress i Göteborg.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Alexander Svensson. I Göteborg finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan. Vid behov kan kunderna nå SlangExpress med samma nummer, oavsett var i landet de befinner sig, 020-46 46 00.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Tipsa en kollega

0.11