23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components ingår globalt avtal med Maxim Integrated

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Maxim och RS knyter tätare relationer och ger ännu fler kunder tillgång ett omfattande utbud av elektronikkomponenter och lösningar

Oktober 2019RS Components (RS) har undertecknat ett globalt franchiseavtal med Maxim Integrated Products, Inc. (NASDAQ: MXIM), världsledande inom utveckling och tillverkning av analoga, blandsignal- och strömsnåla digitala IC-kretsar. 

”RS spelar en mer och mer viktig roll på marknaden med att hjälpa utvecklare och konstruktörer med att upptäcka, utvärdera och använda lösningar”, säger Ali Mortazavi, vice VD för Channel Marketing på Maxim.

”Maxim är ledande inom analoga, digitala och blandsignalkretsar för en mängd olika användningsområden, inklusive säkra och energieffektiva system”, säger Andy Keenan, vice VD för Global Product and Supply Management på RS. ”Det här nya globala avtalet är ytterligare ett bevis på hur viktigt det är för oss att ha en så omfattande portfölj som möjligt för att kunna tillhandahålla så bra service som möjligt till kunder över hela världen.”

 

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Tipsa en kollega

0.063