23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Extremt snabb spånbortföring och utmärkt snittförhållande

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

1-skäriga fullradiefräsens extremt snabba spånbortföring och dess utmärkta snittförhållande på själva stjärnan. I jämförelse med en 2-skärig fullradiefräs är detta ett väsentligt plus.

DATRONs 1-skäriga fullradiefräs är framtagen för att uppnå högsta möjliga spåneffekt. Detta verktyg kompletterar DATRONs väl beprövade 2-skäriga fullradiefräsar.

Den 1-skäriga fullradiefräsen med ballnose lämpar sig särskilt bra för 3D-bearbetning i aluminium och plast. Högvärdiga fräsresultat kan realiseras vid mycket hög matning. Den avgörande fördelen ligger
framförallt i den 1-skäriga fullradiefräsens extremt snabba spånbortföring och dess utmärkta snittförhållande på själva stjärnan. I jämförelse med en 2-skärig fullradiefräs är detta ett väsentligt plus, eftersom spånkanalen på stjärnan är mycket trång. Det stora spåret på den nya 1-skäriga fullradiefräsen möjliggör en extremt snabb spånbortföring och utmärkt yta vid en ca. 30 % högre spåneffekt, vilket förkortar tillverkningstiden.

DATRONs 1-skäriga fullradiefräs har ytterligare en fördel som är märkbar vid plastbearbetning. Endast ett snitt per varv utförs och därför är värmeutvecklingen lägre än vid användning av en 2-skärig fullradiefräs.

Se även DATRONs 1-skäriga 4-in-1 för ännu mer fördelar i bearbetningen.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.048