23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Avancerad mätteknik tar plats på Elmia Subcontractor

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Intresset för mätning, provning och kontroll ökar parallellt med ständigt ökade krav på verifierad kvalitet inom industrin. KmK Instrument visar automatiserad och digitaliserad mätteknik för maximal spårbarhet och fjärrövervakning.

Ankomsten av en ny era inom industriell produktion med de allmänt diskuterade begreppen ”Industri 4.0”, "Internet Of Things" och "Smart tillverkning" kommer att kräva nya verktyg som kan anslutas i samtrafik. Inom en snar framtid kommer det att bli obligatoriskt för många företag att samla in mätdata som produceras i de olika elementen i hela tillverkningsprocessen. Traditionell mätteknik utvecklas mot mer automatiserade och digitaliserade lösningar som möjliggör ökad spårbarhet och fjärrövervakning av information som är centraliserad.

Det här beskriver en av de mest innovativa och framgångsrikaste mätteknikföretagen idag, schweiziska Sylvac, i sin senaste produktkatalog. Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en komplett lösning med trådlös Bluetooth® teknik som möter dessa framtida utmaningar. Läs mer om Sylvac här.

KmK Instrument i Västerås arbetar med avancerad mätteknik sedan starten för 25 år sedan och har hög kunskap och lång erfarenhet av mätmaskiner, handmätdon, programvaror, fixturer, applikationer. KmK Instrument är sedan 2009 huvudansvarig för försäljningen av Sylvac på den svenska marknaden och erbjuder hela produktsortimentet, inklusive service, support och kalibreringar. Instrumenten erbjuds även via återförsäljare runt om i landet.

 

KmK Instrument på Elmia Subcontractor 2019 

På Elmia Subcontractor 2019, monter B09:50, ligger vårt fokus på mätteknik och vi visar en mängd intressanta utrustningar, t.ex. Werth multi-koordinatmätmaskiner, Trimos höjdmätning i produktion och mätrum, Accretech kontur- och ytjämnhetsmätare och Sylvacs helhetslösning för trådlös insamling av mätresultat och statistikprogram. Vi visar även en mängd olika avancerade handmätdon från Sylvac, Schwenk, Käfer, Kroeplin, Demm, PAV, Granlunds och mycket mera.

Kontakta Per-Håkan Kalbhenn eller Jimmy Andersson på tel. 021- 150 160 för ytterligare information eller för att boka ett möte.

För kostnadsfria inträdesbiljetter kontakta oss på: info@kmk-instrument.se

 

Kort om KmK Instrument
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Företaget med sitt democenter är lokaliserat i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Tipsa en kollega

0.078