23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Saltängen föreläser

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Inbjudan till internationaliseringsdagen

Saltängen är ett av tre företag som blivit inbjudna att föreläsa om sitt mångfald- och jämställdhetsarbete på internationaliseringsdagen som Almi anordnar den 9 oktober i Linköping.

”Det är en självklarhet att vi på Saltängen vill vara med och berätta/diskutera dessa otroligt viktiga frågor. Mångfald och jämställdhet tillsammans med Saltängen-andan som innefattar engagemang, öppenhet och noggrannhet är viktiga faktorer för att vi lyckats med vår tillväxtresa. Vi på Saltängen säger aldrig ”nej”, med rätt engagemang kan alla arbeta hos oss. Idag har vi anställda från 12 olika länder och vi arbetar aktivt med att bryta skeva värderingar och normer som finns i samhället. Hos oss på Saltängen är det aldrig språket som sätter stopp, utan engagemanget.” - Jim Hedkrok, VD

”Olika bakgrund, kön och ålder skapar en innovativ miljö där viljan att dela kunskap är oerhört viktig inte bara idag utan även för framtiden. På Saltängen växer individen och tillsammans utvecklar vi Saltängen.” - Christer Thorn, Teknisk chef.

Vill ni delta på internationaliseringsdagen? Gå in på Almi och anmäl er. Hoppas vi ses den 9 oktober på flygvapenmuseet i Linköping.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Tipsa en kollega

0.079