23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rosterplattor, askskrapa och underhåll

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

”Vi slår ett nytt rekord i perioden januari – juni!"

På Saltängen ser vi en ständigt växande efterfrågan från kunder på reservdelar och digital inspektion, något vi är väldigt glada för. Även övriga Saltängen kör för full fart och vi ser ljust på framtiden.

Nyligen slutfördes ytterligare en stor revision hos en kund i Mellersta Sverige som innehöll det mesta: Nya rosterplattor till pannan, både levererade och monterade av Saltängen. Tillverkning av ändarna på en askskrapa i verkstaden i Norrköping samt montage på plats hos kunden. Utöver det mycket andra blandade underhålls arbeten. Detta skedde parallellt med ytterligare en stor revison samt flera andra åtaganden.

”Kunden bytte rosterplattor från en gammal till ny modell, levererad av Saltängen. Saltängens rosterplatta ska tåla mer, vilket betyder att den har en längre livslängd och behöver bytas mer sällan. En vinst för både kunden och miljön.” – Toni Juntura, Arbetsledare. 

”Vi slår ett nytt rekord i perioden januari – juni! Aldrig förr har Saltängen hjälpt våra gamla såväl som nya kunder med så många och stora projekt. Tack för förtroendet.” – Christer Thorn, Teknisk chef.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Tipsa en kollega

0.125