23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att göra klimatsmarta val kan vara enklare än man tror!

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Verkstaden i Norrköping är navet i Saltängens gröna arbete.

”Varje steg som bidrar till minskad överkonsumtion innebär en bättre framtid för kommande generationer.” – Jim Hedkrok, VD.

Att göra klimatsmarta val kan vara enklare än man tror! På Saltängen arbetar vi aktivt med klimatsmarta lösningar mot våra kunder där vi ständigt rekommenderar renovering och reparation före nytillverkning. I strävan mot ett mer hållbart samhälle är verkstaden i Norrköping navet i Saltängens gröna arbete. En glädjande trend är då att allt fler kunder tar chansen att arbeta mer klimatsmart. Tiden då man slängde slitna reservdelar och tillverka nya är förbi, allt fler väljer renovering och reparation framför nytillverkning. Närmast i raden av renoveringsuppdrag på verkstaden är reparation av 18 rotorskivor till en kund i Mellersta Sverige. Rotorskivorna väger ett ton styck och för att renovera dessa krävs moment som påläggsvetsning, fräsning, nitning av bussningar samt övrig bearbetning.

”I detta fall sparar kunden både pengar och gjorde miljön en stor tjänst. Vi har för avsikt att öka andelen renoveringar och reparationer i våra miljöcertifierade verkstäder. Ytterligare en fördel? Med moderna slitmaterial och renoveringsmetoder blir oftast den renoverade reservdelen bättre än originalet!” – Magnus Andersson, Offertingenjör.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Tipsa en kollega

0.078