23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rekord i maj: Sveriges snabbaste cisternreparation?

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

100 ton stål på 2 dagar och från order till färdigt på 8 dagar

För några veckor sedan kollapsade mellanväggen i en cistern hos en kund i Mellersta Sverige. Läget var akut då den trasiga väggen påverkade hela anläggningens produktion. Saltängens flexibla matrisorganisation fick då uppgiften att tillverka, leverera och montera tillbaka en ny vägg. Cisternen är 24 meter i diameter och betongväggen som delar den är 10 meter hög. Tack vare duktiga medarbetare, en effektiv och kompetent projektledning, heltäckande resurser för nytillverkning, renovering, reparation och industriservice hjälpte Saltängen kunden på 8 dagar, från order till färdigt.

”Den akuta cisternrenoveringen bjöd på det mesta: leverans av 100 ton stål på 2 dagar, montage av vägg 240 kvm med tillhörande pelare 12 meter långa HEA 360 balkar samt både nytillverkning och handpåläggning i vår verkstad i Norrköping. Imponerande!” – Tony Chatham, projektledare/offertingenjör.

”En stor eloge till alla som deltog i projektet! När jag får uppleva projekt som de här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt och kalla mig Saltängare!” – Stefan Låås, projektledare.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Tipsa en kollega

0.066