23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components lanserar USB- och AV-kablar från RS PRO

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Ett omfattande utbudet som riktar sig till IT- och underhållstekniker

London, Storbritannien, 7 maj 2019 - RS Components (RS), varumärket för Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global leverantör av industriella och elektroniska produkter och lösningar, introducerar ett brett utbud av högkvalitativa ljud-/videokablar (A/V) och datakablar under det egna varumärket, RS PRO. Serien omfattar HDMI-, USB- och andra AV-kablar.

I RS PRO-utbudet ingår en omfattande serie HDMI-höghastighetskablar som stöder 4K ultra-HD-upplösning, och som även kan levereras med en inbyggd Ethernet-kanal och stöd för ARC (Audio Return Channel) och 3D-visning. En viktig egenskap hos kablarna är de guldpläterade kontakterna, som ger en finish av högre kvalitet samtidigt som de ger korrosions-skydd.

Serien omfattar kablar med alla gängse USB-kontaktdon, exempelvis typ-A, typ-B, typ-C, mini och mikro. Desutom ingår kablar för USB-til-Lighting (Apple enheter).

I RS PRO-serien ingår även ett brett urval av alternativa kablar för signalformat som är utformade för att ansluta källor till skärmar, inklusive kablar för VGA/SVGA, DVI, DisplayPort och mini-DisplayPort, samt en serie KVM-kablar (tangentbord/video/
mus) för anslutning till datorer.

Alla HDMI-, USB- och AV-kablar finns tillgängliga från RS i en mängd olika färger och längder. I sortimentet ingår dessutom en serie seriella och parallella kablar för äldre tillämpningar med olika kontakter, inklusive typerna 25-poliga och 9-poliga kontaktdon.

RS PRO-utbudet av kablar levereras nu i EMEA- och APAC-regionerna. De erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och har godkänts enligt kraven för RS PRO-sortimentet eftersom de har genomgått stränga tester för att de ska uppfylla krävande industristandarder.

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Tipsa en kollega

0.095