23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Seco Tools utnämner Anders Eller till direktör för affärsutveckling samt förvärvsfrågor

Anders Eller kommer att ha två huvudsakliga ansvarsområden. För det första, att driva strategiarbetet inom koncernen och för det andra att ansvara för förvärvsfrågor.

Seco Tools meddelar idag att Anders Eller har utnämnts till direktör och medlem av koncernledningen med ansvar för affärsutveckling samt förvärvsfrågor. Anders arbetar idag som Investment Manager på Nordstjernan. Han börjar på Seco Tools den 7 juni.

”Anders har en stark bakgrund från olika uppdrag inom affärsutveckling samt en gedigen erfarenhet av förvärvsfrågor och arbetet med att säkerställa att alla synergierna tas till vara fullt ut. Han kommer att ha en nyckelroll i arbetet med att säkerställa att vi arbetar enligt våra strategier”, säger Lars Bergström, VD och koncernchef för Seco Tools.

Seco Tools mål är att växa med minst 7 procent årligen över en konjunkturcykel. Som ett komplement till det utvärderar företaget löpande möjligheten att maximera tillväxten i valda geografier eller marknadsområden genom partnerskap eller förvärv.

Anders Eller är 36 år och har en magisterexamen i företagsekonomi från Handels i Göteborg. Anders arbetar idag som Investment Manager på Nordstjernan. Han har tidigare haft positioner som finanschef för KMT, kategorichef inom inköp vid Carlsbergsbryggerier samt managementkonsult på Booz Allen Hamilton.

SECO Tools AB
Björnbacksvägen 10
737 30 Fagersta
Fagersta kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560711060

Tipsa en kollega

0.047