23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagon bjuder in till event för rörtillverkare

Nästa veckan arrangerar Hexagon eventet "HxGN Local Tube & Wire” i Göteborg och Eskilstuna. Mätning av rör står i fokus med presentationer och demonstrationer för att visa de senaste framstegen inom rörmätning.

Den 21:e och 23:e maj bjuder Hexagon Manufacturing Intelligence in till ett evenemang i sina lokaler i Göteborg (21:e) och Eskilstuna (23:e), där olika lösningar för att mäta rör presenteras. Deltagarna kommer att få möjlighet att prova den nyaste tekniken, lyssna på mättekniska experter som diskuterar vad som händer inom området samt träffa kollegor i branschen för erfarenhetsutbyte.

Fokus för dagen är hur mätteknik används för att sammanbinda data från produktion och processplanering med tillverkning och kvalitetskontroll. Detta ökar effektiviteten hos bockmaskiner, förbättrar kvalitén på producerade rör samt förkortar inspektionstiden av rör och tråd.

Under evenemanget visas Hexagons breda utbud av mätlösningar för rör - bl.a. Absolute Arm med mjukvaror specialutvecklade för rörmätning, samt mätsystemet Tubeinspect - designat för snabb och kontaktfri 3D-mätning av rör och tråd.

”Det här är en möjlighet för rörtillverkare att se flertalet olika lösningar på ett och samma ställe” säger Peter Petersson, Applikationsingenjör på Hexagon. ”Vi ser gärna att deltagarna tar med sig ett eget rör för att mäta på plats, det är ett ypperligt tillfälle att få experthjälp, diskutera lösningar och prova vår utrustning i praktiken. Vi kan hjälpa människor att arbeta enklare och snabbare och på så sätt öka produktiviteten.”

Representanter från rörföretag med intresse av avancerad mätteknik förväntas närvara vid evenemanget. HÄR finns mer information om evenemanget.

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

HJ
Henrik Jansson
Sales & Marketing
henrik.jansson@hexagon.com

Tipsa en kollega

0.063