23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Metal X, additiv tillverkning och skräddarsydda produktionslinjer på Värnamo Industriexpo

| Medlemsnyhet | Företag PLM Group Sverige AB

Skräddarsydda molnbaserade produktionslinjer i 3D? Gå från design till helt användbara metalldelar på under 24 timmar? 3D-printing för industrin & Industri 4.0 på riktigt. PLM Group visar allt detta på Värnamo Industriexpo 15-16 maj.


PLM Group huserar i år i Ravemas expohall. Både PLM Group och Ravema, samt Din Maskin ingår sedan i slutet av förra året i LMT Group. Utöver Ravemas stora maskinutbud kan du hos PLM Group se närmare på SOLIDWORKS samt industriella 3d-skrivarlösningar för plast och metall i form av Markforged Metal X och Markforged Mark Two. Vi visar en rad exempel på 3d-printade industriella komponenter.

Vill du under ditt besök hos PLM Group och Ravema lära dig ännu mer, har du möjlighet att gå på två seminarier som vi anordnar både den 15:e och den 16:e maj. Ett om 3D EXPERIENCE-plattformen och skräddarsydda produktionslinjer, och ett om 3d-printning och dess fördelar för industrin.

De deltagande företagen är Bromi, CNC Factory-part of Dynamate, Din Maskin, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin (tidigare Ahlsell Maskin), Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini.

Seminarier den 15 och 16 maj::

Industri 4.0 på riktigt
Med hjälp av den molnbaserade plattformen 3DExperience visar vi hur vi tillsammans med slutkund och partners tar fram skräddarsydda produktionslinjer i 3D. Från koncept till simulering och färdig lösning. Vi belyser fördelarna med molnet och hur man samarbetar runt en och samma data i realtid. Från sitt skrivbord eller på språng.

3D-printning för industrin
Här får du en helhetsbild över den kraftigt växande 3D-printtekniken. Lär dig om de olika teknikfamiljerna för både plast- och metallproduktion, samt hur tekniken kan effektivisera din industriellla produktion. Vi visar flera framgångsrika exempel på applikationer som prototyper, produktionsverktyg och slutprodukter.

 

Läs mer på vår blogg : https://plmgroup.se/traffa-oss-pa-varnamo-industriexpo/

Medlemsnyhet

Företag
PLM Group Sverige AB

Stenfalksvägen 2
331 41 VÄRNAMO
Sverige
PLM Group Sverige AB

Tipsa en kollega

0.078