23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DATRON M8Cube gör tillverkningen snabb, flexibel och lönsam

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

DATRON höghastighetsbearbetning - med en ständigt varierande marknad och efterfrågan så är det en stor fördel att kunna vara snabb och flexibel.

Med en ständigt varierande marknad och efterfrågan så är det en stor fördel att kunna vara snabb och flexibel. Det är dessutom ännu en fördel att kunna tillverka stora och små serier till ett lågt pris med en ekonomisk lönsamhet. 

DATRON M8Cube - höghastighetsbearbetning med små verktyg vilket lämpar sig optimalt inom hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktion samt för underleverantörer inom automobil. 

DATRON M8Cube - ger många fördelar för produktionen. En av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta. Den är mycket gynnsam i anskaffning och har ytterst låga driftskostnader. Andra viktiga fördelar är de korta ställtiderna och den låga energiförbrukningen som ligger på i genomsnitt mindre än 2.5 kWh. Minimalmängdskylsmörjsystemet bidrar till att ytterligare rengörings- eller avfallshanteringskostnader helt faller bort. Med alla dessa fördelar uppnås ett mycket bra pris-/effektförhållande som ger hög lönsamhet även vid låga stycktal. 

Med en DATRON fräsmaskin är det snabbt och enkelt att ställa om maskinen för nästkommande uppdrag. DATRON fräsmaskiner lämpar sig för bland annat för bearbetning av plattmaterial i aluminium, mässing, plast, PU-skum och komposit material.

Kombinationen av DATRON fräsmaskin, effektstarka tillbehör och DATRON CNC-verktyg av mycket hög kvalitet garanterar högsta kvalitet, precision och processäkerhet i tillverkningen. 

För ytterligare information kontakta 

SOLECTRO AB 
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.047