23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Turkiets ledande tillverkare av värmesystem har samarbetat med ebm-papst i 15 år

Sedan 2018 används Ecodesigndirektivet som en norm för vad turkiska företag måste förhålla sig till vid utvecklingen av nya produkter.

Även om Turkiet ännu inte har valts in i EU har EU:s Ecodesigndirektiv fått stor betydelse för landets tillverkare av exempelvis värme- och kylsystem. Sedan 2018 används nämligen Ecodesigndirektivet som en norm för vad turkiska företag måste förhålla sig till vid utvecklingen av nya produkter. Ett av dessa företag är Emas Makina Sanayi A.Ş. (emas). Emas tillverkar bland annat radiatorer, varmvattenberedare, luftkonditioneringssystem, värmeväxlare och kondensorer. Företaget har haft en marknadsledande position i Turkiet sedan 1985 och exporten är omfattande till bland annat Kina, Mellanöstern, Grekland, Tyskland, Ryssland och Storbritannien.

Emas bedriver ett intensivt forsknings- och utvecklingsarbete där hållbarhet är ett centralt begrepp. Precis som hos ebm-papst finns en hög ambitionsnivå när det gäller att både produktionen och produkterna ska bidra till en minskad miljöpåverkan...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Tipsa en kollega

0.111